Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életenergia tesz eredménye:

Ha a legtöbb válaszod A,

Te igazán fitt vagy! Az egészséges élet és vitalitás mintaképe vagy. Gondosan karbantartod a szervezetedet, hiszen tudod –ép testben ép lélek. Nagy figyelmet fordítasz az étrended összeállítására és a rendszeres testmozgásra. Persze a Te anyagcserédnek is jól jöhet egy kis támogatás!

Kép

Ha a legtöbb válaszod B,

Jó úton jársz, de még van hova fejlődnöd! Olykor kihagysz egy étkezést, ami t később bőségesen bepótolsz. Mivel  pörgős életvitelt folytatsz, sokat dolgozol, ezért nem tudod beilleszteni a napirendedbe a több órás edzőtermet. Apró lépéseket kell tenned az egészségesebb életmód felé. Kezdetnek válaszd a lépcsőt lift helyett vagy hagyd otthon az autót, ha a közelbe ugrasz ki vásárolni.

 

 

Kép

 

Ha a legtöbb válaszod C,

Élet erőtlen vagy, de nem kell, hogy ez mindig így is maradjon! A kiegyensúlyozott és aktív életvitel fogalma számodra valamilyen ködös, távoli, elérhetetlen fogalom. Első lépésnek javasoljuk, hogy kicsit változatosabban táplálkozz és kezdj el rendszeresen mozogni! Lassan, de biztosan haladj a megfelelő irányba, meglátod nem fogod megbánni!